Visum Australië aanvragen

Visum Australië aanvragen

Wanneer u uw visum Australië bij ons aanvraagt betaalt u een bedrag van €14,50. Hier zijn onze bemiddelings- en administratiekosten per visum Australië bij inbegrepen. Onze prijs staat vast, ongeacht de wisselkoers. Levering binnen 24 uur per e-mail. U kunt het visum voor Australië ook per post ontvangen. U kunt veilig betalen met iDEAL of Bancontact. Als u met meerdere personen reist heeft iedere persoon een aparte en uniek visum Australië nodig.

Visum Australië Informatie

Als u een onvergetelijk avontuur in Australië, ofwel ‘the land down under’, heeft gepland, dan heeft u een toeristisch visum nodig. Wij regelen het visum voor u, zodat u zonder zorgen de route kunt uitstippelen en kunt beginnen met het pakken van uw koffers. U hoeft daarvoor alleen het aanvraagformulier in te vullen en wij zorgen ervoor dat u uw officiële visum binnen 24 uur binnen heeft!

Bij CT-visumdienst maken wij het aanvragen van een visum erg gemakkelijk, waarbij u online alleen het aanvraagformulier hoeft in te vullen met de gegevens van uw paspoort. Dit is een Nederlandstalig formulier, zodat u niet moeilijk hoeft te doen met de Engelse versie van de Australische ambassade. Vervolgens maakt u de kosten van €14,50 over via iDEAL of Bancontact/Mister Cash. Dit is zeer betrouwbaar en veilig, en u heeft geen creditcard nodig, waardoor de betaling niet mis kan gaan. Wij behandelen na de betaling gelijk uw aanvraag, en wij brengen het in orde met het Australische consultaat. De aanvraag zal binnen 24 uur door hun bevestigd worden, waarna wij u het visum gelijk via e-mail opsturen. Deze zult u uit moeten printen om bij aankomst in Australië te kunnen laten zien. Als u echter een visum van betere kwaliteit wilt kunnen wij deze voor een kleine meerprijs per post laten bezorgen.

U heeft voor het visum een internationaal paspoort nodig dat bij aankomst in Australië nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Het visum is dan wel één geheel jaar geldig, u kunt niet deze gehele periode achtereen rondreizen door Australië. U moet na maximaal 90 dagen weer uit het land vertrekken, maar u kunt vervolgens, binnen het jaar waarin uw visum geldig is, zo vaak terugreizen naar Australië als u wilt. Het visum gaat in vanaf de datum van uitgifte.

U kunt bij ons alleen het visum voor toeristische reizen aanvragen. Als u van plan bent te gaan werken in Australië dient u een werkvisum aan te vragen bij het Australische consulaat. Hierbij kunnen wij u helaas niet helpen.

U kunt bij ons wel een visum voor meerdere personen aanvragen, door bovenin deze pagina aan te geven voor hoeveel personen u een visum wilt aanvragen. Op deze manier kunt u in één keer meerdere visums aanvragen. U heeft hierbij wel van alle reizigers de paspoortgegevens nodig, en elk paspoort moet bij aankomst in Australië nog op zijn minst 6 maanden geldig zijn.

Als u uw visum online bij CT-visumdienst aanvraagt, heeft u het voordeel dat u in het Nederlands geholpen wordt, in plaats van in het Engels, zoals dat bij de Australische ambassade zelf gaat. Daarnaast betaalt u slechts €14,50 per visum Australië, waar de consulaat kosten bij verrekend zijn. U kunt kiezen om met iDEAL of Bancontact/Mister Cash te betalen.

U kunt het formulier binnen 5 minuten gemakkelijk invullen. Gelijk nadat wij een volledig ingevuld formulier met de betaling hebben ontvangen behandelen we de visumaanvraag. Wij zorgen vervolges dat uw aanvraag bij de Australische immigratiedienst aankomt. Het visum wordt doorgaans zeer snel terug gestuurd, maar het kan een aantal uren duren voordat het verwerkt is. Daarom raden wij aan om het visum op zijn minst een week voordat u vertrekt naar Australië aan te vragen.

U hoeft zich na de aanvraag dus geen zorgen te maken over uw visum. Wij regelen de rest voor u, waardoor u uw tijd kunst besteden aan het afronden van uw reis door overnachtingen te boeken, een auto te huren, de route uitstippelen of het inlezen over Australië.

Australië blog

5 redenen om naar Australië te gaan »
De Steden van Australië »
Vakantiereis naar Australië »

Veelgestelde Vragen

Hoeveel kost het visum voor Australië?

Voor het visum dat u nodig heeft voor Australië betaalt u per persoon €14,50.

Wat is de geldigheid van het visum?

Vanaf de afgiftedatum is het visum voor Australië voor 365 dagen, dus 1 jaar geldig. Als uw paspoort echter binnen deze periode verloopt is het visum ook niet meer geldig en dient u voor een volgend bezoek aan Australië een nieuw visum aan te vragen. Per bezoek mag u maximaal 90 achtereenvolgende dagen in Australië verblijven.

Is het mogelijk om het visum voor Australië te verlengen?

Nee, dat is niet mogelijk. Na verloop van het visum dient u voor een volgende reis een nieuw visum aan te vragen.

Is het visum voor één enkel bezoek of meerdere bezoeken aan Australië geldig?

Met het visum voor Australië kunt u binnen de geldigheid van het visum meerdere malen naar Australië reizen. Wel mag uw verblijf in Australië niet langer dan 90 achtereenvolgende dagen zijn.

Voor wat voor reizen is het e-visum voor Australië geldig?

Met het visum kunt u voor toeristische reizen naar Australië. Wilt u in Australië gaan werken dan is dat niet toegestaan met dit visum en dient u contact op te nemen met de immigratiedienst van Australië. Ook voor een stage in Australië dient u contact op te nemen met de immigratiedienst.

Kan ik het visum krijgen als ik in Australië aankom?

Nee. U dient het visum voor u naar Australië vertrekt aan te vragen en mee te nemen.

Wanneer moet ik het visum aanvragen?

Ondanks dat we vaak uw visum de volgende dag al kunnen leveren, kan het tot 24 uur duren voordat uw aanvraag is verwerkt door de Australische overheid. Vraag uw visum dus tijdig voor vertrek aan. Houdt er rekening mee dat het visum geldig is vanaf de afgiftedatum.

Wat heb ik nodig bij het aanvragen van een visum voor Australië?

U heeft een paspoort nodig bij uw aanvraag voor een visum. Het paspoort dient bij uw aankomst in Australië nog minstens 6 maanden geldig te zijn.

Ik ga op reis met mijn kinderen. Hebben zij een eigen visum nodig?


Ja. Iedereen die naar Australië reist heeft een eigen visum nodig, ook minderjarige kinderen.

Moet ik al mijn voornamen in vullen op de aanvraag?

U vult uw voornamen in zoals u ze op het paspoort vindt. Als u meerdere voornamen op uw paspoort heeft staan neemt u ze allemaal over.

Moet ik mijn achternaam invullen zoals ik deze heb verkregen bij mijn geboorte of door mijn huwelijk?

U vult uw naam precies zo in zoals het in uw paspoort staat.

Kan ik met een strafblad bij jullie een visum aanvragen?


Nee, het is voor ons niet mogelijk om een visum aan te vragen als u een strafblad heeft of heeft gehad. U dient dan contact op te nemen met de immigratiedienst van Australië.